Fotografia boda Ajuntament de BarcelonaHola! Sóc en Pep Casamiquela. He estat reporter de bodes, famílies, treball i editorial durant més de 30 anys. El meu començament va ser dins dels reportatges de boda com a operador de vídeo i després em vaig enamorar dels casaments i vaig seguir com a fotògraf.

Dins de la fotografia m’agradem les combinacions d’emocions i per altre banda l’orde i protocol que implica una boda. La meva residencia esta a prop de Barcelona i visc amb un parell de gossos que et reben amb una increïble alegria arribi a l’hora que arribi, es fantàstic!. En les bodes mai saps quan arribes a casa .

Tots els reportatges son bonics, divertits, diferents, la diferencia es la part mes interessant de les persones. Tots els casaments son  especials.

Fotografia boda Ajuntament de BarcelonaSóc l’Àngel, responsable de l’àrea de vídeo, porto en el món dels audiovisuals des de l’any 1992, he passat per les etapes dels equips pesats fins als actuals, es ha dir, des de la cinta fins als suports electrònics. En els reportatges de boda el que volem és que us ho passeu bé i no ens agrada forçar les situacions, vosaltres sou els protagonistes, i nosaltres el que fem és reflectir el que passa en el vostre dia.

Visc a Barcelona, però vaig a on em criden. La nostra feina la fem tant amb càmera de vídeo com amb càmeres DSLR.

Fotografia boda espontanea,  BarcelonaSom un equip de companys que portem junts fent reportatges de casament mes de 10 anys tant en fotografia com en vídeo.

Tots nosaltres participem de la mateixa idea sobre els casaments i gaudim fen-los. Per nosaltres no es només una feina, es una afició que ens be de fa molts anys. Entre nosaltres ens entenem i fem partícips a les parelles que estan amb nosaltres.

Fotografia boda baile espontanea,  BarcelonaEsteu enamorats i us aneu a casar, això us a fet reflexionar força. El reportatge de foto i vídeo de la vostre boda es molt important per vosaltres i voleu contractar la persona que us infongui màxima confiança.

Internet us serveix com una eina molt important en aquest sentit per veure les diferents ofertes existents, actualment, l’aposta es la creativitat i la naturalitat, d’aquesta manera el que es tracte es de immortalitzar els sentiments, després ja contactareu amb els profesionals que us transmetin millors sensacions.

Penseu que les fotos i el vídeo no son qualsevol cosa, son el record que us quedarà pel futur, mireu i assegureu-vos de trobar l’estil que mes us agradi i el professional que millor connecti amb vosaltres. No us conformeu amb menys.